Over ons

Verkeersschool vd Laan is een jonge dynamische organisatie en is in 2009 opgericht door Barry van der Laan te Aalsmeer.

Verkeersschool vd Laan heeft een brede ervaring op verkeers-, opleidings- en vervoersgebied. Deze kennis wordt dagelijks overgedragen op onze kandidaten.

Ervaring Barry van der Laan:

  • Logistieke opdrachtgever Werkzaam geweest als planner en expediteur bij Vos Logistics Uithoorn – voormalige Nederlandse Wegtanker Maatschappij (NWM).
  • Diverse vrachtwagen- en buscombinaties
    Vrachtwagenchauffeur zowel internationaal vervoer met gevaarlijke (vloei)stoffen bij de NWM, als nationaal buschauffeur bij Connexxion te Uithoorn in het openbaar vervoer m.n. in de regio’s Haarlemmermeer, Amsterdam en Utrecht.
  • Motorvoertuigentechniek en rijvaardigheidsbewijzen
    Beschikt over gedegen motorvoertuigentechniek kennis en heeft alle categorieën rijvaardigheidsbewijzen.

Er wordt les gegeven middels een duurzaam leerplan en een systematische rangschikking van de lesstof, welke opklimmend is in moeilijkheidsgraad. Daarin kunt u zelf uw eigen tempo bepalen, variërend van spoedcursussen tot losse lessen behoren tot de mogelijkheden.

Uiteraard is het ook mogelijk dat onze instructeur(s) naar aanleiding van de eerste les een globale inschatting maakt omtrent uw benodigde lessen c.q. rijopleidingskosten.

Wanneer u kiest voor Verkeersschool vd Laan, dan maakt u een verstandige keuze. Want Verkeersschool vd Laan staat voor zowel kwaliteit als zekerheid en helpt u gegarandeerd verder op weg!